Олія обліпихова холодного віджиму - 100 г

-30%
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  13936
  • Артикул 13936-13950

69.00грн  99.00грн
 Знайшли дешевше?
   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникУкраїна
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Склад100% масло обліпихи нерафінована
  • Умови зберіганняУ захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
  • Фасування100 г
Опис
Олія обліпихова - це рідка рослинна олія оранжево-червоного кольору. У чистому вигляді його одержують із м'якоті плодів обліпихи, шляхом холодного віджиму. А у змішаному – з насіння обліпихи через екстракцію на соняшниковій олії. Обліпиха росте майже скрізь у Європі, а також у помірному кліматі Азії. Тому виробники з будь-якої країни можуть запропонувати якісну масло обліпихи. Завдяки унікальному набору біологічно активних речовин у її складі, цю олію ще з античних часів широко використовують у медицині – у тому числі й народній – фармакології, косметології та кулінарії. Київська Мануфактура Мила додає масло обліпихи в ту продукцію, яка повинна забезпечити Вашу шкіру великою кількістю вітамінів. Також обліпиха є природним барвником, який допомагає нам створювати яскраве натуральне мило в оранжево-жовтій гамі. Хімічний склад Пальмітінова кислота – 30-40% Пальмітолеїнова кислота - 22-33% Стеаринова кислота – 1,5% Міристинова кислота - 1,5% Також до складу обліпихової олії входять 18 амінокислот (гістидин, лізин, валін, треонін та ін.), фосфоліпіди, фітостерин, флавоніди, вітаміни В1, В2, В3, В6, В9, С, Е, К, Р та 27 мікро- та макроелементів (фосфор, натрій, нікель, цинк, залізо, кальцій тощо). З усіх рослинних олій саме воно має найбільший вміст таких корисних компонентів як каротиноїди та антиоксидант вітамін С. Масло обліпихи також відрізняється високим вмістом токоферолів (вітаміну Е) - яких тут навіть більше, ніж у дуже багатій ними олії зародків пшениці. Корисні властивості масло обліпихи Сприяючи синтезу вітаміну А, набуває протизапальних властивостей «Примушує» організм інтенсивніше виробляти кератин та колаген, таким чином покращуючи загальний стан волосся та шкіри Покращує мікроциркуляцію та обмін речовин у підшкірно-жировій клітковині. Очищує організм від шлаків Прискорюючи епітелізацію, сприяє швидкому загоєнню ран – ефективно як проти сонячних, так і проти хімічних опіків. Захищає біологічні мембрани клітин від шкідливого хімічного впливу. Відновлює ліпідний та кислотно-лужний баланс шкіри, захищає її від зневоднення. Також масло обліпихи використовується для покращення імунітету, регулювання рівня цукру в крові, лікування та профілактики широкого спектру різних захворювань – від шкірних до гінекологічних. Масло обліпихи в косметології Завдяки здатності проникати в глибокі шари шкіри, ця олія широко використовується в косметології - для виготовлення різноманітної косметики для обличчя, волосся та тіла. А також – для догляду за всіма типами шкіри: олія обліпихи живить шкіру та пом'якшує її, попереджає лущення, пересихання та дострокове старіння, лікує запалення та висипання різної природи. Масло обліпихи для шкіри Вирішує всі необхідні завдання по догляду за сухою, втомленою, а також шкірою, що старіє. Істотно відбілює шкіру, освітлює різні типи пігментних плям, у тому числі ластовиння та вікові. При регулярному використанні для косметологічного масажу обличчя коригує овал обличчя та робить шкіру більш пружною Є ефективним у боротьбі з вугровим висипом, акне Масло обліпихи для волосся і шкіри голови Прискорює ріст волосся Попереджає випадання волосся на фоні себореї Зміцнює волосяні цибулини Робить волосся сильним і блискучим Масло обліпихи для тіла При регулярному використанні є ефективним засобом для профілактики целюліту. Масло обліпихи для рук і нігтів Зміцнює ламкі та пошкоджені нігті Масло обліпихи для вій Зміцнює та живить вії Також масло обліпихи використовують: Для догляду за ніжною шкірою немовлят, у тому числі - позбавлення попрілостей Як препарат для ароматерапії Як універсальний полівітамінний засіб Використання Масло обліпихи можна змішувати з іншими маслами - ефірними і базовими - і збагачувати їм фабричну і домашню косметику. Пропорція для використання олії обліпихи разом з іншими оліями становить 1:4. Наносити продукт у чистому вигляді дозволяється. Завдяки наявності у складі великого відсотка каротиноїдів не рекомендується робити це часто. Через ефект накопичення можуть погіршитися бар'єрні властивості шкіри, зробити її більш уразливою до впливу ультрафіолету. Умови зберігання Масло обліпихи рекомендується зберігати в прохолодному, захищеному від світла місці. За правильних умов якості продукту можуть залишатися постійними до 24 місяців. Протипоказання Масло обліпихи не рекомендується використовувати людям з індивідуальною чутливістю до компонента. Людям, схильним до алергічних реакцій, слід використовувати продукт з обережністю.
Характеристики
Країна виробник Україна
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Склад 100% масло обліпихи нерафінована
Умови зберігання У захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
Фасування 100 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.