Какао терте натуральне - 200г
Доставка Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн. Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн. |
Ми цінуємо ваш час Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів |
- Характеристики
- Країна виробникКот-д'Івуар
- ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
- Склад100% натуральний продукт
- Умови зберіганняУ захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
- Фасування200г
Какао терте натуральне.
Терте какао — проміжний продукт переробки какао-бобів вкакао-масло. Після ферментування, просушки, обсмажування боби підлягають дробленню на гідравлічних пресах вичавлюють какао-масло. З какао-олії з використанням какао-порошку на кондитерських підприємствах виробляється шоколад, тоді як частина пресованого какао (т. н. какао-макуха), що залишилася після пресування, висушується для виробництва самого какао-порошка. Какао терте використовується у косметології. Активно сприяє оновленню клітин, має антиалергенні та антиоксидантні властивості. Завдяки регенеруючим властивостям какао тертого, його можна використовувати для усунення висипу вугрів, дерматитів, екзем, пігментних плям (калоризатор). А також допомагає подолати целюліт та розтяжки. Какао терте - це натуральний, смачний та дуже корисний продукт, який застосовують у миловарінні для мила з нуля. Рекомендуємо додавати до пережиру. Ваше мило буде виглядати дуже смачно... як тістечко. Часто використовується для виготовлення бомб для ванни. Коли бомба розчиняється у воді, ванна кімната наповнюється ніжним ароматом шоколаду. Какао масло надає чарівну дію при застосуванні його в будь-яких косметичних засобах та процедурах, можна зробити домашнє обгортання. Какао чудово живить шкіру, тонізує, стимулює клітинне оновлення, омолоджує та дарує шкірі відчуття комфорту.
Характеристики | |
Країна виробник | Кот-д'Івуар |
Протипоказання | Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту. |
Склад | 100% натуральний продукт |
Умови зберігання | У захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику. |
Фасування | 200г |