Сорбіт (сорбітол) – 50г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  3496
  • Артикул 3496-3954

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникКитай
  • ПротипоказанняПідвищена індивідуальна чутливість.
  • Умови зберіганняУ сухому темному місці при температурі від +5 до +25 С.
  • Фасування50г
Опис
Сорбіт (сорбітол) – кристалічний порошок білого кольору без запаху. Отримують його із кукурудзяного крохмалю. Має приємний солодкий смак і хорошу розчинність у воді. Солодощі його вдвічі нижчі, ніж у звичайного цукру. Тому сорбіт застосовується в харчовій промисловості як цукрозамінник. Входить до складу багатьох дієтичних продуктів та дієтичних напоїв. Дуже широко використовується в косметології та медицині. Входить до складу мила, шампунів, гелів для душу, зволожуючих кремів та масок, зубних паст, дезодорантів, лосьйонів після гоління та декоративної косметики. Сорбіт здатний частково або повністю замінити гліцерин у складі косметичних засобів. Дружений із гліцерином у пропорції 6:8 або 5:7. Чудово зволожує шкіру після гоління, покращує властивості дезодорантів, текстуру емульсій та кремів. Надає емульсіям особливу бархатистість та м'якість. Косметичні властивості сорбіту в домашній косметиці
  • зволоження шкіри (затримує вологу компонентів в емульсіях будь-якого виду)
  • м'який догляд за шкірою та волоссям
  • покращує органолептичні показники очищаючих гелів та молочка
  • надає емульсіям м'якість і бархатистість
  • при досягненні високої концентрації, сорбіт виявляє антибактеріальні властивості
  • знімає подразнення шкіри
  • застосовують як загусник (емульгатор) емульсій
  • застосовують як стабілізатор кольору.
Рекомендована концентрація становить від 0,5 до 5%. При виготовленні мила з нуля гарячим способом сорбіт допомагає швидкому розрідженню мильної маси, робить її більш пластичною. Цим продовжує час загусання, що дозволяє зробити в милі свердли. А також дає можливість зробити збите мило. Додається перед розкладкою у форму, попередньо розтопивши з мінімальною кількістю води. При приготуванні мила холодним способом сорбіт розводять у рідині, а потім додають луг. У гліцериновому милі з нуля використовується замість цукру, що додає милу ще більшу прозорість. Сорбіт харчовий надає милу зволожуючі якості. Введення до 5%.
Характеристики
Країна виробник Китай
Протипоказання Підвищена індивідуальна чутливість.
Умови зберігання У сухому темному місці при температурі від +5 до +25 С.
Фасування 50г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.