Лактат Натрію 80% Молочна кислота Бельгія – 500 г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  7739
  • Артикул 7739-7741

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникБельгія
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Умови зберіганняУ сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
  • Фасування500 г
Опис
Лактат Натрію 80% Молочна кислота Sodium Lactate Синоніми - натрієва сіль молочної кислоти, молочнокислий натрій, харчова добавка Е 325.
  • INCI: 2-Hydroxypropanoic acid.
  • Зовнішній вигляд: прозора рідина, безбарвна або з жовтуватим відтінком.
  • Запах: ледь вловимий запах кисломолочних продуктів.
  • Щільність: 1,2 г/мл.
  • Зміст основної речовини: 80%.
Молочна чи лактана кислота – це органічна кислота із групи фруктових, утворена під час молочнокислого бродіння цукрів (розпад глюкози). Натуральний та біологічно безпечний продукт, що бере участь у процесі вуглеводного обміну в людському організмі. Розчиняється у воді, спирті, гліцерині. Дозування: до 3% Використовується у фармакології та миловаренні, косметології для догляду за шкірою та волоссям, харчової та сільськогосподарської промисловості. Увага! При використанні молочної кислоти в милі з нуля додатково потрібно використовувати каустичну соду + 0,36г на кожен грам кислоти. Молочна кислота утворює в милі з нуля лактат натрію, який має антибактеріальний ефект, є потужним зволожувачем, відновлює пошкоджений ліпідний шар шкіри та повертає до життя зневоднену шкіру. Мило, зроблене з додаванням лактату натрію, не сушить навіть чутливу шкіру, схильну до алергії. Саме мило з молочною кислотою буде більш твердим та гладким. Введення у мило молочної кислоти: до 3%. Поєднання молочної кислоти та фруктових, ягідних соків пілінгує, вирівнює колір шкіри, надає ефект ліфтингу. Переваги:
  • не токсична;
  • зволожує шкіру, входить до складу натурального зволожуючого фактора (НУФ) – комплексу речовин, що володіють вологоутримуючими властивостями;
  • має відлущувальну дію (розщеплює білкові зв'язки між ороговілими клітинами рогового шару та клітини відшаровуються та змиваються з поверхні шкіри);
  • викликає менше подразнень, ніж гліколева кислота.
У косметології використовується для приготування таких засобів:
  1. Хімічні пілінги.
  2. Омолоджуючі засоби.
  3. Відбілюючі креми.
  4. Зволожуючі креми та сироватки.
  5. Шампуні.
Крем, у складі якого є молочна кислота 80%, виконуватиме такі функції:
  1. Зволоження та утримання вологи в епідермісі.
  2. Висвітлення пігментних плям.
  3. Турбота про жирну та проблемну шкіру.
  4. Усунення запалень.
  5. Розгладжування дрібних зморшок, загальне омолодження шкіри.
  6. Регуляція pH.
Зберігати в герметично закритій тарі, у темному місці при кімнатній температурі при температурі не вище +25 градусів.
Характеристики
Країна виробник Бельгія
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Умови зберігання У сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
Фасування 500 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.