Емульгатор Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD) Італія - ​​50 г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  9195
  • Артикул 9195-9198

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникІталія
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Умови зберіганняУ сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
  • Фасування50 г
Опис
Полісорбати — оксиетильовані сорбітани, неіоногенні ПАВ. Розчиняються у воді,етанолебензоліхлороформі, не розчиняються в мінеральних оліях. Широко використовуються в промисловості як замаслювальні та пом'якшувачі волокон, піногасники, антистатики; як емульгатори та солюбілізатори – у косметиці. Полісорбати – неіоногенні ПАР, є емульгаторами та стабілізаторами (розчинниками) жирів, ефірних та запашних (віддушок) олій у складі косметичних засобів на водній основі без використання алкоголю, у засобах догляду за шкірою та волоссям. Поліпшують ковзання та пом'якшують шкіру. Номер полісорбату пов'язаний з типом жирних кислот, з'єднаних із частиною молекули - поліоксіетилен сорбітану. Монолаурат позначається числом 20, монопальмітат - 40, моностеарат - 60 і моноолеат - 80.
  • Полісорбат-20 (Tween 20, Е432) - використовується кокосова олія.
  • Полісорбат-40 (Е434) - використовується пальмова олія.
  • Полісорбат-60 (Е435) - використовується пальмова олія.
  • Полісорбат-80 (Tween 80, Е433) - використовується оливкова олія.
Гідрофільні групи - поліоксиетиленові. Чим вище номер полісорбату, тим, як правило, більш ліпофільними властивостями він володіє, і значення ГЛБ (гідрофільно-ліпофільного балансу) стає менше. Легко розкладаються, потрапляючи у природу. Можливе поєднання різних полісорбатів в одному засобі. Добре розчинні у воді та етанолі (спирті). Не розчиняються в мінеральній олії та рідкому парафіні. Застосовуються в фармацевтиціхарчової промисловості косметології та інших областях.
Характеристики
Країна виробник Італія
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Умови зберігання У сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
Фасування 50 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.