Винна кислота – 50г

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  56834
  • Артикул 56834-56838

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Умови зберіганнящільно закритим у сухому прохолодному місці. Захищати від повітря та впливу світла. Температура зберігання 8-15 °С. Бережіть від температури вище 60 °C.
  • Фасування50г
Опис
Винна кислота Природний стимулятор вироблення колагену, полірує шкіру, вирівнюючи мікрорельєф, підтягує, зволожує та освітлює шкіру (усуває пігментацію). Винна кислота відноситься до AHA-кислот і часто використовується в хімічних пілінгах нарівні з іншими органічними кислотами. При попаданні на шкіру компонент вступає в реакцію з клітинами і надає відлущувальну дію. Винна кислота (Tartaric Acid) – натуральний інгредієнт, який використовується в косметології для ексфоліації, відбілювання та загального покращення рельєфу шкіри. Особливо цінується професіоналами за помітний ефект, що омолоджує. РН-4,5 Компонент є водорозчинним, тому додають у водну фазу без нагрівання. Розчинний у гліцерині при температурі 40°C, гірше в етанолі, нерозчинний у хлороформі, малорозчинний в ефірі. Як ефективний компонент, що очищає, винна кислота допомагає позбутися прищів і вугрів. Іноді використовують точково, іноді у складі мазей, лосьйонів, кремів. Винна кислота очищає не тільки самі пори, а й сальні протоки, що значно сприяє нормалізації виділень шкірних пір і стійкому ефекту коли шкіра залишається чистою і не схильна до постійних запальних процесів; Основні властивості винної кислоти:
  • відлущування,
  • стимулювання регенерації,
  • синтез колагену,
  • відбілювання, освітлення пігментних плям,
  • поліпшення рельєфу шкіри,
  • натуральний консервант.
Де використовується винна кислота:
  • пілінги та скраби;
  • крему та маски;
  • лосьйони та тоніки;
  • шампуні та гелі;
  • антивікова косметика;
  • мазі, бальзами;
  • декоративна косметика.
Найпопулярніша з процедур – кислотний пілінг. Цю процедуру можна цілком проводити і вдома самостійно, але з винною, як і з іншими кислотами, потрібно бути гранично акуратними і чітко дотримуватися заходів безпеки при роботі і дотримуватися дозування. Концентрація винної кислоти не повинна перевищувати 10%, а pH засобу має бути не нижче 3,5. При цьому потрібно стежити за часом впливу. Рекомендований відсоток введення:
  • пілінги - 5-10% (стежте за рівнем рН!),
  • сироватки - 5-7%,
  • очищаючі гелі на ПАР,
  • убтани - 2-5%,
  • емульсії для шкіри та волосся - 2-6%,
  • локальне підсушування акне - 6-8%,
Для інших засобів дозування не повинно перевищувати наступних показників:
  • Креми для особи для щоденного використання – 0,5%;
  • Лосьйони для жирної та проблемної шкіри – 0,5-1%;
  • Відбелюючі та омолоджуючі сироватки – до 2%.
Увага! не використовувати на шкірі у чистому вигляді.

Теги: винная кислота, 50г

Характеристики
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Умови зберігання щільно закритим у сухому прохолодному місці. Захищати від повітря та впливу світла. Температура зберігання 8-15 °С. Бережіть від температури вище 60 °C.
Фасування 50г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.