Полікарбонатна форма для шоколаду Напівсфера (Baker)

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  58907
  • Артикул 58907

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникКитай
  • МатеріалПолікарбонат
Опис
Полікарбонатна форма для шоколаду Напівсфера
  • кількість комірок на планшеті: 24 шт.
  • розмір форми: 275 x 135 x 24 мм
Розмір осередку:
  • діаметр 30мм
  • висота 16 мм
Форма з якісного, високоміцного полікарбонату дозволяє отримати цукерки ідеальної форми та досконалим зовнішнім виглядом. Однією з переваг полікарбонатних форм є висока деталізація, тому цукерки виходять зі складним, тонко промальованим малюнком, мають виключно гладку, глянсову поверхню. Полікарбонатні форми витримують температурний діапазон від -5 до +65 градусів. Рекомендації щодо застосування:
  • Перед тим, як заповнювати форму шоколадом, нагрійте її до температури шоколадної маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
  • Не допускається використання вологої форми, оскільки волога може впливати на вилучення виробів із форми, а також зовнішній вигляд цукерок.
  • Перед видаленням готових виробів перевірте, чи достатньо охолодженої форми із заготовками. Це важливо для кращого вилучення цукерок із форми.
Рекомендації щодо догляду за формою:
  • Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка.
  • Для миття не можна використовувати гарячу воду з температурою понад 50 С.
  • Форма підходить для миття в посудомийній машині, але попередньо необхідно виставити допустиму температуру води.
  • Не використовуйте абразивні та миючі засоби, пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і легше витягатимуться з форми).
  •  Ополіскування під струменем теплої води є оптимальним для впорядкування.
  •  Після миття форму необхідно ретельно просушити та відполірувати.
  • Для полірування необхідно використовувати матеріали, які не містять ворсу. Це необхідно для того, щоб його частинки не зіпсували вигляд майбутніх шоколадних виробів.

Ви переглядали


Подарунковий сертифікат 500 грн Яскравий та красивий подарунковий сер..


Основа для мила Crystal SLS Free (прозора) Англія Прозора основа для м..


Країна виробник - Англія
Силіконовий молд-міні Ангел
-44%
TOP

Силіконовий молд-міні Ангел

64.00грн 115.00грн


Силіконовий молд-міні Ангел Силіконовий молд – це форма для створен..


Матеріал - Високоякісний харчовий силікон

Віддушка Шовкова пудраДуже ніжний, пудровий аромат із вишуканим квітко..


Країна виробник - Німеччина

Для сухої, млявої, вікової шкіри. Для волосся.! Зручне фасування з піп..


Країна виробник - Великобританія

Віддушка Конвалія і Півонія Дуже свіжий, весняний аромат конвалії від..


Країна виробник - Франція

Мішок кондитерський одноразовий маленький - висота 25см * ширина 1..


Розмір - Маленький

Пластикова форма 8 Березня/Нарциси По Діагоналі Пластикова форма 8 ..


Вага готового мила (+/- 5г) - 90

Полікватерніум 7 (Polyquaternium-7, Spakalyte c2011) INCI: Conditio..


Країна виробник - Італія

Силіконова форма планшет Зайчик  Орієнтовні розміри:Розмір ф..


Кількість форм - 1 форма

Склянка мірна скляна низька 400мл Термостійкий. З нанесеною градуйо..


Склянка мірна скляна низька 600мл Термостійкий. З нанесеною градуйо..


ГліксіяКолір - ніжно-помаранчеваРозмір квітки 0,5см -1см Кількіст..


Умови зберігання - У сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.

Покращує структуру волосся. Для всіх типів шкіри, особливо для чутли..


Країна виробник - Німеччина

Теги: Полікарбонат, форма для шоколаду, Напівсфера, Baker

Характеристики
Країна виробник Китай
Матеріал Полікарбонат

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.