Олія Жожоба холодного віджиму - 10г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  14043
  • Артикул 14043-14047

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникВеликобританія
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Склад100% олія жожоба нерафінована
  • Умови зберіганняУ захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
  • Фасування10г
Опис
Олія жожоба - це рослинна олія яскраво-жовтого кольору із золотавим відливом. Його одержують методом холодного пресування з плодів вічнозеленого чагарника Симмондсії китайської (лат. Simmóndsia chinénsis). Горішки-плоди жожоба мають високий вміст воску, який надає олії унікальної консистенції: при кімнатній температурі вона рідка, а при мінусовій - густіє. Ключові виробники олії жожоба - Мексика, США, Коста-Ріка, Австралія, Бразилія, Парагвай та Ізраїль. Неповторне поєднання корисних компонентів, що є цим продуктом, неможливо синтезувати штучним шляхом. Тому масло жожоба широко використовують у фармацевтиці та косметології, а в деяких країнах – навіть при виробництві мастильних матеріалів. Хімічний склад: Гадолеїнова кислота - 65 - 80% Ерукова кислота - 10 - 22% Олеїнова кислота - 5 - 15% Нервонова кислота – 3,5% Пальмітінова кислота – 3% Пальмітолеїнова кислота - 1% Бігенова кислота – 1% Інші кислоти – 3% Також до складу олії жожоба входять ефіри жирних кислот, амінокислоти, колаген та вітамін Е. Корисні властивості олії жожоба Створюючи на поверхні шкіри плівку, яка утримує вологу всередині, регулює водний баланс Має протизапальні властивості, нейтралізує токсини та регулює обмін речовин Сприяє ефективному засвоєнню шкірою вітаміну D, який виробляється у ній під впливом ультрафіолету. Кераміди (цераміди) глибоко проникають у структуру шкіри, відновлюючи їх зсередини та розгладжуючи таким чином мімічні зморшки. Високий вміст вітаміну Е гальмує процеси старіння шкіри Завдяки наявності стеаринової кислоти покращуються захисні властивості шкіри Також масло жожоба є важливим продуктом для лікування шкірних захворювань – екземи, псоріазу, нейродерміту та дерматиту. Ще воно використовується як репелент, здатний відлякувати комарів та інших комах протягом кількох годин. Олія жожоба у косметології Поєднання в одному продукті властивостей олії та воску дозволяє йому ефективно вбиратися, проникаючи самому та транспортуючи корисні речовини глибоко в клітини шкіри та волосся не залишаючи на поверхні жирного блиску. Тому олію жожоба широко використовують при виробництві як промислової, так і натуральної домашньої косметики. Олія жожоба для шкіри Ефективно доглядає шкіру, яка потребує глибокого зволоження та відчутного харчування. Розгладжує дрібні зморшки Комплексно доглядає тонку чутливу шкіру, в тому числі - шкіру навколо очей Загоює тріщини і прибирає лущення з обвітрених губ Заспокоює роздратування після корекції брів Загоює і діє як антисептик на проблемну шкіру з висипом вугрів Олія жожоба для волосся та шкіри голови Вирішує проблему лупи, пом'якшуючи шкіру голови та створюючи антибактеріальний ефект. Стимулює ріст волосся Доглядає бляке, пошкоджене і ламке волосся, відновлюючи структуру волосяної кутикули Зволожує волосся, роблячи його більш пружним і стійким до впливу травматичних факторів. При регулярному використанні – допомагає збільшити об'єм волосся Покращує вигляд і стан жирного волосся, регулюючи надмірне виділення шкірного сала біля коріння. Є чудовою основою для масок, оскільки легко проникає у волосся, не залишаючи після себе жирного блиску. Олія жожоба для тіла Заспокоює подразнену шкіру після епіляції Використовується перед прийняттям сонячних ванн Комплексно доглядає тонку чутливу шкіру, в тому числі - шкіру грудей і зони декольте Пом'якшує шкіру, що огрубіла, і знімає лущення - на п'ятах, ліктях, колінах. При регулярному використанні допомагає позбутися келоїдних рубців та розтяжок Є чудовою основою для антицелюлітних засобів Також масло жожоба використовують: Для продовження терміну зберігання косметичних масел - його додавання робить їх більш стійкими до окислення Як жирну фазу, що надає густій ​​консистенції кремам домашнього виробництва. Використання Перед використанням олію жожоба слід розтопити на водяній бані. У чистому вигляді масло жожоба варто наносити на шкіру лише точково або на невеликі ділянки, де є подразнення або лущення. Найбільш ефективно олія діє у поєднанні з легшими маслами - наприклад, олії виноградних, абрикосових або персикових кісточок. Пропорція: 1 частина олії жожоба до 2 або 3 частин другого інгредієнта. Додаючи масло жожоба в заводські креми, слід дотримуватись ефективної пропорції - 5-10 г масла на 50 г косметики-основи. Для шампунів та бальзамів вона менша – 3-5 г масла жожоба на кожні 50 г косметичного засобу. Умови зберігання Наявність у складі природних антиоксидантів дозволяє продукту зберігати свої корисні властивості до 2 років. Олію жожоба слід зберігати при температурі від 15°C до 25°C у скляній тарі, яка щільно закривається, у темному та сухому місці. Протипоказання Олія жожоба не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Характеристики
Країна виробник Великобританія
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Склад 100% олія жожоба нерафінована
Умови зберігання У захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
Фасування 10г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.