Олія Ши холодного віджиму Великобританія - 100 г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  5212
  • Артикул 5212-5214

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникВеликобританія
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Склад100% олія ши нерафінована
  • Умови зберіганняУ захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
  • Фасування100 г
Опис
Олія ши (або масло карите) — олія, що видобувається з насіння дерева ши. Олія ши тверда, має специфічний аромат. Колір білої слонової кістки. Консистенція олії ши при кімнатній температурі подібна до консистенції паливного масла. Має горіховий, відповідний аромат. Завдяки своїм пом'якшуючим і захисним властивостям, олія Ши найбільш широко застосовується в косметиці: містить тригліцериди (приблизно 80%) та неомильні жири (приблизно 17%). Присутні у складі каристероли відрізняються регенеруючими властивостями, які дозволяють активізувати вироблення колагену. Жирні кислоти сприяють глибокому зволоженню шкіри і роблять її еластичнішою, запобігають передчасному старінню. Олія ши широко використовується для приготування композицій масажних масел. Глибоко проникає у шкіру, але не миттєво. Шкіра після нього дуже м'яка, неймовірно приємна на дотик. Каріте часто зустрічається у складі дитячих кремів. На це масло практично не буває алергії та протипоказань. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям, ши додають до антивікової косметики. Олія підсилює регенерацію, розгладжує зморшки і має приємну омолоджуючу дію.

Застосування для тіла

  • від розтяжок;
  • базова масажна олія;
  • для дитячої, чутливої ​​шкіри;
  • для пом'якшення та подальшого загоєння ран та тріщин;
  • для підтримки еластичності шкіри в області шиї та декольте;
  • від сонячної дії;
  • для ламких нігтів;
  • для загоєння ранок від укусів комах.

Застосування для обличчя

  • для сухої шкіри від сверблячки або лущення, почервоніння;
  • в anti-age догляді для відновлення пружності від зморшок;
  • для пом'якшення шкіри, бархатистості та ніжності;
  • від набряків під очима;
  • проти пігментації для рівного тону;
  • для догляду за губами, особливо з тріщинами, лущеннями, ранками.

Застосування для волосся

  • для харчування всіх волосся, особливо сухого, пофарбованого;
  • від випадання;
  • для надання сили, блиску, зволоження.
Характеристики
Країна виробник Великобританія
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Склад 100% олія ши нерафінована
Умови зберігання У захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
Фасування 100 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.