Пластикова форма Шкільний рюкзак

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  33164
  • Артикул 33164

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Вага готового мила (+/- 5г)+/-100
  • Розмір готового мила (см)79/72/28
  • Тематика формДитяче, Для сестри, Школа
Опис
Пластикова форма Шкільний рюкзак Пластикова форма Шкільний рюкзак рекомендують використовувати при виготовленні воскових та декоративних свічок у косметичному виробництві: тверде мило, твердий шампунь, сухі парфуми, скраби. Широко застосовують формування різних форм шоколадних виробів. Можна використовувати при приготуванні мила з нуля холодним та гарячим способом. Пластик витримує діапазон температур від +5 до +70 °С. Це дозволяє сміливо заливати в ємність розплавлену мильну основу, і не переживати, що каркас перекоситься, підплавиться і прилипне. У таких формах ви зможете заливати мило шарами, з картинкою, з іграшкою та зі свердлами. Форми мають багаторазове використання, і після отримання готового мила достатньо сполоснути їх теплою водою і протерти насухо. Пластикові форми зроблені з дуже легкого та міцного високоякісного матеріалу. Виготовлені із нетоксичної сировини, безпечної для здоров'я людини. Пластик, товщина якого 0,8 мм, що дозволяє формі бути легкою, але міцною.

Ви переглядали


Капелюшна коробка Синя з серцем Діаметр - 12см, висота - 10см. Виг..


Країна виробник - Україна

Силіконова форма планшет Серце КавовеОрієнтовні розміри:розмір осередк..


Матеріал - Високоякісний харчовий силікон
Характеристики
Вага готового мила (+/- 5г) +/-100
Розмір готового мила (см) 79/72/28
Тематика форм Дитяче, Для сестри, Школа

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.