Пластикова форма Яйце Вишиванка

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  54011
  • Артикул 54011

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • МатеріалХарчовий пластик
  • Тематика формВеликдень
Опис
Пластикова форма Яйце Вишиванка
  • Максимальна вага готового мила 80 г
  • Розміри 90 х 65 х 18 мм
Пластикові форми рекомендують використовувати при виготовленні воскових та декоративних свічок у косметичному виробництві: тверде мило, твердий шампунь, сухі парфуми, бомбочки для ванни, скраби. Широко застосовують формування різних форм шоколадних виробів. Можна використовувати при приготуванні мила з нуля холодним та гарячим способом. Пластик витримує діапазон температур від +5 до +70 С. Це дозволяє сміливо заливати в ємність розплавлену мильну основу. У таких формах ви зможете заливати мило шарами, з картинкою, з іграшкою та зі свердлами. Форми багаторазового використання; після вилучення готового мила достатньо сполоснути їх теплою водою і протерти насухо. Пластикові форми зроблені з дуже легкого та міцного високоякісного матеріалу. Виготовлені із нетоксичної сировини, безпечної для здоров'я людини. Пластик завтовшки 0,8-1 мм дозволяє формі бути легкою, але міцною.

Ви переглядали


Силіконовий молд-міні Васильки Силіконовий молд – це форма для ство..


Вага форми, г - 40

Набір для миловаріння "З Днем Народження!" для дівчинки. Оригінальний ..


Протипоказання - Індивідуальна нестерпність зазначених компонентів

Картинка на водорозчинному папері Дід Мороз з мішкомЦіна за 1 шт; Ор..

Теги: Пластикова форма, Яйце, Вишиванка

Характеристики
Матеріал Харчовий пластик
Тематика форм Великдень

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.