Мильна основа Crystal Triple Butter (TBS) Англія - 200г
![]() |
Доставка Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн. Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн. |
![]() |
Ми цінуємо ваш час Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів |
- Характеристики
- Країна виробникВеликобританія
- ПротипоказанняНе перегрівати на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Інакше це може призвести до зміни рН мильної основи, погіршення її якості та помутніння. Рекомендована температура плавлення мильної основи 60°С.
- Умови зберіганняУ сухому темному місці при температурі від +5 до +25 С загорнутої в плівку.
- Фасування200г
- Має унікальний преміум склад з олій Ши (Каріте), Какао та Манго.
- Насичена вітамінами E, Д та провітаміном А.
- Відрізняється повною відсутністю поверхнево-активних речовин Лаурилсульфат натрію (SLS) та Лауретсульфат натрію (SLES).
- Виготовлена з рослинної сировини.
- Білого кольору, без певного запаху (або з дуже легким запахом ши);
- Високе піноутворення – дає м'яку, кремову піну;
- Не містить сульфатів – Лаурилсульфат натрію (Sodium Lauryl Sulfate) та Лауретсульфат натрію (Sodium Laureth Sulfate);
- Не містить парабенів (консервантів);
- Виготовлена з використанням унікальної суміші трьох природних масел, які дбайливо доглядають вашу шкіру;
- Зволожує, живить та відновлює шкіру;
- Шкіра після використання гладка та шовковиста;
- Використовується для виготовлення мила з додаванням базових, ефірних олій, екстрактів та корисних активів;
- Зволожуючий ефект мила посилюється завдяки вмісту гліцерину;
- Прекрасно підійде для створення дитячого мила, мила для чутливої шкіри;
- Універсальний варіант для приготування якісного мила.
- Очищена вода / Aqua
- Гліцерин / Glycerin
- Олія Ши / Shea Butter
- Масло Манго / Mango Butter
- Олія Какао / Cocoa Butter
Ви переглядали
Теги: Мильна основа, Crystal, Triple Butter, TBS, Англія, 200г
Характеристики | |
Країна виробник | Великобританія |
Протипоказання | Не перегрівати на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Інакше це може призвести до зміни рН мильної основи, погіршення її якості та помутніння. Рекомендована температура плавлення мильної основи 60°С. |
Умови зберігання | У сухому темному місці при температурі від +5 до +25 С загорнутої в плівку. |
Фасування | 200г |