Основа для мила USB Молочно-вершкова (біла) Україна -200г
![]() |
Доставка Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн. Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн. |
![]() |
Ми цінуємо ваш час Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів |
- Характеристики
- Країна виробникУкраїна
- Умови зберіганняУ сухому темному місці при температурі від +5 до +25 С загорнутої в плівку.
- Фасування200г
Молочно-вершкова основа USB - найніжніша основа серед українських мильних основ! Дає густу, м'яку піну. Основа тверда, але має кремову структуру. Колір – легкий молочний відтінок. Ідеальна основа для доглядового мила та мильних наборів. Сухе молоко у складі доглядає шкіру, зволожуючи та живлячи її.
! USB - це новинка на українському ринку, аналог відомої основи Zeni (Словаччина) - вже здобула відмінну репутацію і має підвищений попит.
USB Молочно-вершкова основа українського виробництва з додаванням сухого молока. Не містить SLS.
Забезпечує дуже міцну міжшарову адгезію (після розпилення спиртом) – шари щільно скріплюються та не поділяються.
Рекомендується готовий виріб герметично упаковувати, щоб уникнути висихання та втрати ваги.
Характеристики USB основа Молочно-вершкова:
- біла мильна основа (легкий молочний відтінок),
- не містить SLS,
- відмінно приймає барвники та аромати,
- має нейтральний запах,
- ідеально милиться і спінюється,
- не містить інгредієнтів тваринного походження,
- не тестується на тваринах.
Як використовувати:
Мильну основу нарізати кубиками завдовжки 1-3 див.
Розтопіть на водяній бані за температури 65-70°C або в мікрохвильовій печі (максимальна потужність 50-70%).
Додати барвник та аромат.
Увага! Не перевищувати температури 75С. Чи не доводити до кипіння!
Основний склад: гліцерин, вода, стеарат натрію, монопропіленгліколь, лаурат натрію, сахароза, сорбітол, сульфат натрію, сухе молоко, динатрію лаурет сульфосукцинат, хлорид натрію, динатрію ЕДТА.
Ви переглядали
Характеристики | |
Країна виробник | Україна |
Умови зберігання | У сухому темному місці при температурі від +5 до +25 С загорнутої в плівку. |
Фасування | 200г |