Фарнезол (аромат конвалії, липи, бактерицидний засіб) – 5 г

NEW
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  008371
  • Артикул 008371

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникІспанія
  • ПротипоказанняІндивідуальна нестерпність, Не застосовувати під час вагітності.
  • Склад100% натуральний продукт
  • Умови зберіганняУ сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
  • Фасування5 г
Опис

    Натуральний ароматизатор із сильними бактерицидними властивостями. Надає тонкий квітковий аромат конвалії, липи. Усуває неприємний запах і перешкоджає розмноженню бактерій та появі грибка. Консервант. Пом'якшує шкіру, надає еластичність. Бореться з акне. Гіпоалергенний, підходить для чутливої ​​шкіри.

    У парфумерії: фіксує аромат, надає витонченого, квіткового аромату.

    Фарнезол перешкоджає появі неприємного запаху тіла та є ідеальним компонентом у виробництві дезодорантів. Він не пригнічує потовиділення, натомість запобігає появі бактерій, відповідальних за розкладання поту та появі неприємного запаху.

    Характеристика Фарнезолу:

    Фарнезол - бактеріостатичний продукт, ідентичний натуральному, відноситься до класу сесквітерпенових спиртів. Він міститься в ефірному маслі лемонграсу, цітронели, пальморози, сандала, іланг-ілангу, туберози та інших.

    Опис: прозора, безбарвна або світло-жовта рідина
    Запах: слабкий, свіжий, квітковий, зелені, конвалії, липового кольору, фіалки та лілії, з деревним відтінком.

    Рекомендований відсоток введення: 0,3-1% (ефект до 5-6 годин).

    Розчинність: у маслі.

    Синоніми: (E,E)-Farnesol, (2E,6E)-3,7,11-trimethyldodeca-2,6,10-trien-1-ol

    Основні властивості Фарнезолу у парфумерії:

    має м'який, квітковий аромат з нотами конвалії, що робить його цінним інгредієнтом у створенні легких та свіжих ароматів. Його додають до парфумів, щоб надати композиціям витонченості та елегантності.
    використовується в парфумерії як фіксуючий компонент. Він допомагає продовжити стійкість аромату, покращуючи його довговічність та інтенсивність на шкірі.
    має здатність посилювати та пом'якшувати інші ароматичні ноти в парфумі, що робить його важливим компонентом у створенні збалансованих та гармонійних композицій.

    Основні властивості Фарнезолу у косметології:

    • має сильні антибактеріальні властивості, що робить його корисним у догляді за шкірою, особливо для боротьби з акне та іншими шкірними інфекціями. Він допомагає зменшити кількість бактерій на шкірі, що знижує запалення та запобігає появі прищів.
    • є потужним антиоксидантом, який захищає клітини шкіри від ушкоджень, спричинених вільними радикалами. Це допомагає уповільнити процес старіння шкіри та покращити її загальний вигляд.
      • має пом'якшувальні властивості, робить шкіру більш еластичною і гладкою.
      • завдяки своїм антибактеріальним властивостям, фарнезол використовується в дезодорантах та антиперспірантах, оскільки він допомагає контролювати запах, що викликається бактеріями.
      • ефективний у боротьбі з грибковими інфекціями, що робить його корисним у продуктах для догляду за ногами та для лікування грибкових захворювань нігтів.
      • не викликає роздратування та алергічних реакцій, підходить для чутливої ​​шкіри.
      • універсальний, може використовуватись у різних косметичних засобах.
      • добре поєднується з будь-якими ефірними маслами, особливо з ефірною олією чайного, не змінюючи бактеріостатичних властивостей.
      • висока ефективність, навіть у низьких концентраціях.
      • натуральний консервант.


      Де застосовується Фарнезол:
      ■ дезодоранти, тальк, пудра;
      ■ рідке мило, гелі для душу, шампуні, кондиціонери для волосся;
      ■ засоби для ніг;
      ■ рідини для полоскання рота;
      ■ засоби для догляду за шкірою (креми).


      Теги: Фарнезол (аромат конвалії, липи, бактерицидний засіб)

      Характеристики
      Країна виробник Іспанія
      Протипоказання Індивідуальна нестерпність, Не застосовувати під час вагітності.
      Склад 100% натуральний продукт
      Умови зберігання У сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
      Фасування 5 г

      Немає відгуків про цей товар.

      Написати відгук
      Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
      Перевірка

      Фасування


      Підписка на новини:

      Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.