Віск емульсійний ERCAMULS NF (Еркамульс, аналог Полавакс Polawax) Італія - ​​500г

-11%
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  47871
  • Артикул 47871-48534

281.00грн  315.00грн
 Знайшли дешевше?
   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникІталія
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Умови зберіганняУ сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
  • Фасування500г
Опис
Віск емульсійний ERCAMULS NF Еркамульс, аналог Полавакс Polawax. INCI:  Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60 Основна функція: емульгатор, стабілізатор, модифікатор реології, емолент. Cамоемульгуюча база, заснована на натуральній сировині, що використовується для виготовлення емульсій Олія у Воді. Використовується для широкого спектру косметичних продуктів, таких як креми та зволожуючі лосьйони, продукти для волосся (бальзами-ополіскувачі, кондиціонери), креми, гідрофільні плитки, бальзами для губ тощо.
  • Походження: синтетичне
  • Вигляд: пластівці кольору слонової кістки
  • Розчинність: масла, частково розчинний у воді
  • Точка плавлення 54,9С
  • Клас: самоемульгуюча база для емульсій типу М/В.
  • Дозування: 1-10%, 
Cetearyl Alcohol - Цетеариловий спирт має наступні властивості: - є загусником і стабілізатором в'язкості системи масло у воді, виступає як со-емульгатор (запобігає поділу компонентів), пом'якшує шкіру, стягує пори, не виявляє подразнення, дезінфікує, утримує вологу , надає шкірі бархатистість, шовковистість, пом'якшувач та стабілізатор емульсій, емолент, покращує консистенцію безводних продуктів, таких як губні помади, скраби для тіла, покращує структуру волосся, полегшує розчісування. Емульсійний віск рослинного походження. Один з найпопулярніших і найпростіших у застосуванні емульгаторів, ідеальний засіб для виготовлення домашньої косметики. Косметичні засоби виходять однорідними, стабільними та не розшаровуються. Емульсійний віск виробляє стійкі емульсії на кшталт "масло-вода" навіть за невеликої концентрації - 1-2%. Він відмінно поєднується з іншими емульгаторами та гелеутворювачами, різними активними компонентами, емолентами, сумісний з катіонними, аніонними та неіоногенними системами, що робить його універсальним продуктом. Крім того, він стійкий у кислому середовищі, працює в широкому діапазоні pH, не вимагає нейтралізації. Діапазон застосування досить великий. Він дозволяє створювати найрізноманітніші форми та текстури – від легкої гладкої емульсії для молочка та вершків до густих кремів, твердих гідрофільних плиточок, дезодорантів, пралині для ванн та багатьох інших натуральних косметичних засобів. Властивості ERCAMULS NF :
  • рослинне походження;
  • додає м'яке приємне відчуття шкірі;
  • не чинить дратівливої ​​дії;
  • самоемульгувальна система;
  • структуроутворювач та емолент;
  • запобігає поділу компонентів у косметичній формулі;
  • коригування (регулятор) в'язкості та стабілізатор кремів та лосьйонів емульсій М/В;
  • сприяє зв'язуванню та утриманню в кремах, губній помаді та інших косметичних препаратах великої кількості води;
  • сприяє проникненню поживних речовин у глибші шари шкіри;
  • утворює вологоутримуючу плівку;
  • має дезінфікуючу дію;
  • добра стійкість емульсії при широкому діапазоні ph;
  • створює гладку тонку кремову текстуру емульсії;
  • створює ламеллярні структури емульсії, сприяючи тривалому зволоженню;
  • в кондиціонерах для волосся - покращує його структуру, полегшує розчісування.
Де застосовується:
  • креми, лосьйони, вершки;
  • зволожуючі, поживні, нічні косметичні засоби для обличчя та тіла;
  • креми проти зморшок;
  • дитячі креми та лосьйони;
  • фармацевтичні мазі;
  • сонцезахисні засоби;
  • креми та лосьйони для автозагару;
  • косметичні продукти з кислотами;
  • помади, бальзами для губ;
  • гідрофільні масажні плитки;
  • засоби для волосся – шампуні, кондиціонери, ополіскувачі;
  • відновлювальні та випрямляючі суміші для волосся після хімічної завивки;
  • барвники для волосся, відбілювачі для волосся;
  • засоби для видалення волосся;
  • антиперспіранти/дезодоранти.
Рекомендоване дозування: 3 - 10%, 3-5% – для лосьйонів, 5-10% – для кремів. При використанні Polawax NF 3-5% і ЖФ до 20% рекомендується додати до ВФ до 0,5% загусника (наприклад, ксантанову камедь, альгінат натрію або ін.), .т.к. існує ризик нестабільності емульсії. При використанні Polawax NF  6-10 % та ЖФ 10-30% додаткові устигачі можна не використовувати. Використання: розчинність у маслі при температурі 53 °C ПРИГОТУВАННЯ ЕМУЛЬСІЇ: Розплавити віск (3 – 5% від обсягу кінцевої суміші) у складі базових олій, та був повільно додати в нагріту водну фазу, і заважати до того часу, поки отримана емульсія не охолоне. Емульсійний віск чудово поєднується з іншими емульгаторами, а додавання його в невеликій кількості (близько 2%) до основних емульгаторів у рецептурі лише посилить стабільність та консистенцію кінцевого продукту.

Теги: Віск емульсійний, ERCAMULS NF, Еркамульс, Полавакс, Polawax, Італія, 500г

Характеристики
Країна виробник Італія
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Умови зберігання У сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
Фасування 500г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.