Віск соєвий Китай - 500г

-10%
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  007600
  • Артикул 007600-456987

220.00грн  245.00грн
 Знайшли дешевше?
   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникКитай
  • ПротипоказанняНі.
  • Умови зберіганняУ сухому приміщенні не допускати попадання вологи.
  • Фасування500г
Опис

Віск соєвий – унікальна технологія кінця 20-го століття. Це не тільки чиста та природна речовина, а й матеріал, що має масу переваг перед своїми свічковими «побратимами».

Температура плавлення: 48,5 °C (42 - 52) !!! При виготовленні свічок обов'язково враховуйте сильне усадження воску.

Соєвий віск та його властивості

Цей різновид воску являє собою непрозорі, молочного кольору гранули або пластівці, що не мають запаху. Соєвий віск легко плавиться при температурі 45-50 градусів, розчиняється у гарячій, жирній фазі. Продукт чудово поєднується з будь-якими видами воску, жирними кислотами та ефірними оліями.

Переваги роботи з соєвим воском

Соєвий віск легкий у роботі, оскільки має безліч унікальних властивостей.

Доступність продукту. Соєвий віск - повноцінний замінник бджолиного воску, при цьому в рази дешевше за рідкісний і дуже цінний продукт переробки бджіл;

Легкість у користуванні. Соєвий віск легко плавиться і легко з'єднується з різними добавками - ароматизаторами, барвниками, люмінофорами, а також з іншими видами воску. До того ж сліди соєвого воску легко очищаються за допомогою мила та теплої води;

Екологічність та безпека. Соєвий віск – матеріал природного походження та екологічно чистий за своїми показниками. Тому свічки з соєвого воску горять рівномірно, не створюючи кіптяви та нагару;

Поліпшені ароматизуючі властивості. Свічки з соєвого воску мають підвищену ароматизуючу здатність. Вся справа в соєвих оліях, що містяться у воску. Площа розтопленого воску в такій свічці, завдяки цим маслам - максимальна, а значить збільшується і площа випарів у повітря ароматизуючих речовин;

Тривалість горіння. Свічки з соєвого воску горять приблизно на 50% довше, ніж аналоги свічки з парафіну та інших матеріалів.

Області використання соєвого воску

Сьогодні цей відносно новий матеріал широко застосовується в різних галузях промисловості.

Виробництво косметики. Соєвий віск входить до складу більшості кремів, декоративної косметики, засобів для догляду за волоссям, мила; Фармакологія. Соєвий віск використовується для виробництва мазей з ранозагоювальним ефектом;

Парфумерія. Соєвий віск входить до складу твердих духів;

Виготовлення свічок. Свічки з соєвого воску не тільки доступні за ціною, але й різноманітні у своїй палітрі кольорів і ароматах.

Рекомендована концентрація:

Концентрація у косметиці: 1% - 10%; - креми, лосьйони: 1% -5%; - губні помади/бальзами: 1%-10%.

Спосіб застосування: Плавиться разом з масляною фазою косметичного засобу, що виготовляється. Чи не нагрівати вище 80°C. Розчинність: у гарячій олійній фазі. Сумісний з усіма іншими видами воску, жирними кислотами, рослинними гліцеридами.

Теги: Віск соєвий Китай

Характеристики
Країна виробник Китай
Протипоказання Ні.
Умови зберігання У сухому приміщенні не допускати попадання вологи.
Фасування 500г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.