Стеаринова кислота для косметики (50%) – 100г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  7801
  • Артикул 7801-7810

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникМалайзія
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Умови зберіганняУ сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
  • Фасування100г
Опис
Склад жирних кислот:
  • С14 Міристинова кислота - 0,1%
  • С16 Пальмітінова кислота – 46,10%
  • С18 Стеаринова кислота – 53,00%
  • С20 Арахінова кислота -0,6%
  • інші кислоти – 0,2%
Рекомендоване дозування (орієнтовно):
  • Лосьйони – 2%;
  • Креми 3-5%;
  • Тверді кошти та мило – до 25%.
Гранульований стеарин білого кольору. Температура плавлення 56,7С Стеаринова кислота застосовується у косметиці повсюдно. Її застосовують у виробництві кремів, бальзамів для губ, тональних основ, мила з нуля, шампунів, бальзамів для догляду за волоссям та косметичного молочка. Без стеаринової кислоти не обходиться виготовлення крему для гоління, блисків та помад для губ. Особливо важливе застосування стеаринової кислоти в кремі для обличчя та шкіри. Навіть невеликої концентрації у кремовій суміші (від 2 до 10%) достатньо для отримання потрібного позитивного впливу. Крем, що має у складі стеаринову кислоту досягає оптимальної консистенції і набуває приємного відтінку. При виготовленні мила з нуля стеаринова кислота надає твердості, підвищує стійкість піни, надає матовості, прискорює слід. При взаємодії з лугом утворюється стеарат натрію, який посилює активність інгредієнтів, що діють в милі. У милі використовують 3-5%, що підвищує стійкість піни. Будьте уважні: кислота, потрапляючи у лужне середовище, нейтралізується – «з'їдає» частину лугу. Тому при додаванні кислоти до мила завжди розраховуйте додатковий луг. Концентрація стеаринової кислоти в милі вища – від 10%. У засобах господарського призначення цієї речовини міститься до 25%. Стеаринова кислота застосовується в милі збільшення терміну зберігання. Дія компонента запобігає розм'якшенню мильного бруска та сприяє спінюванню. Користь стеаринової кислоти не викликає сумнівів. Вона корисна такими властивостями: має зволожуючу дію; підвищує сприйнятливість епідермісу до поживних речовин, які у косметичних засобах; захищає шкірний покрив від шкідливого впливу навколишнього середовища, утворюючи тонку плівку (від негативної дії низьких температур, ультрафіолетових променів та обвітрювань); позбавляє від тріщин на губах; запобігає втраті вологи клітинами епідермісу, регулюючи водний баланс шкіри; зупиняє лущення; позбавляє від роздратування та запалення ділянок шкірного покриву. Стеаринова кислота включається до складу засобів для шкіри дії, що омолоджує. Маючи зволожуючі та поживні функції, стеаринова кислота зупиняє відмирання епідермісу на клітинному рівні. Також ця речовина збільшує рівень вироблення колагену та еластину. Ці фактори дозволяють впевнено говорити, що стеаринова кислота приносить користь для шкіри в зрілому віці.
Характеристики
Країна виробник Малайзія
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Умови зберігання У сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
Фасування 100г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.