Полікарбонатна форма для шоколаду Дорогоцінне каміння асорті (Baker)

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  58917
  • Артикул 58917

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 3000 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення від 200-3000 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникКитай
  • МатеріалПолікарбонат
Опис

Полікарбонатна форма для шоколаду Дорогоцінне каміння асорті (Baker)

Полікарбонатна форма для шоколаду Дорогоцінне каміння (Baker) Асорті – 5 видів осередків.

Розмір планшета: 11,5*19,5*2 см

Глибина осередку: 1- 1.5 см

Кількість осередків: 15 шт

Форма з якісного, високоміцного полікарбонату дозволяє отримати цукерки ідеальної форми та досконалим зовнішнім виглядом. Однією з переваг полікарбонатних форм є висока деталізація, тому цукерки виходять зі складним, тонко промальованим малюнком, мають виключно гладку, глянсову поверхню. Полікарбонатні форми витримують температурний діапазон від -5 до +65 градусів. Рекомендації щодо застосування:
  • Перед тим, як заповнювати форму шоколадом, нагрійте її до температури шоколадної маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
  • Не допускається використання вологої форми, оскільки волога може впливати на вилучення виробів із форми, а також зовнішній вигляд цукерок.
  • Перед видаленням готових виробів перевірте, чи достатньо охолодженої форми із заготовками. Це важливо для кращого вилучення цукерок із форми.
Рекомендації щодо догляду за формою:
  • Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка.
  • Для миття не можна використовувати гарячу воду з температурою понад 50 С.
  • Форма підходить для миття в посудомийній машині, але попередньо необхідно виставити допустиму температуру води.
  • Не використовуйте абразивні та миючі засоби, пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і легше витягатимуться з форми).
  •  Ополіскування під струменем теплої води є оптимальним для впорядкування.
  •  Після миття форму необхідно ретельно просушити та відполірувати.
  • Для полірування необхідно використовувати матеріали, які не містять ворсу. Це необхідно для того, щоб його частинки не зіпсували вигляд майбутніх шоколадних виробів.

Ви переглядали


Банка пластикова із чорною кришкою ПЕТ-банк прозора використовуєтьс..


Розмір - 150мл

Основа для мила Neri Glassy SC Для квітів, для підвищеної вологості (Н..


Країна виробник - Україна

Калію сорбат, консервант (сорбінова кислота, калієва сіль) INCI: Po..


Країна виробник - Китай

Основа для мила Neri Black Україна Neri Black - це відмінна мильна осн..


Країна виробник - Україна

Теги: полікарбонатна форма, шоколадна форма, дорогоцінне каміння, асорті, Baker

Характеристики
Країна виробник Китай
Матеріал Полікарбонат

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.