Полікарбонатна форма для шоколаду Квадратики (Baker)

NEW
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  007883
  • Артикул 007883

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникКитай
  • МатеріалПолікарбонат
Опис

Полікарбонатна форма для шоколаду Квіти асорті (Baker)

    • кількість осередків на планшеті: 15шт.
    • розмір форми: 198x118x22 мм

    Розмір осередку:

      • довжина/ширина - низ 25мм, верх 22мм
      • розмір осередків 29мм
        • висота 12 мм
        Форма з якісного, високоміцного полікарбонату дозволяє отримати цукерки ідеальної форми та досконалим зовнішнім виглядом. Однією з переваг полікарбонатних форм є висока деталізація, тому цукерки виходять зі складним, тонко промальованим малюнком, мають виключно гладку, глянсову поверхню. Полікарбонатні форми витримують температурний діапазон від -5 до +65 градусів. Рекомендації щодо застосування:
        • Перед тим, як заповнювати форму шоколадом, нагрійте її до температури шоколадної маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
        • Не допускається використання вологої форми, оскільки волога може впливати на вилучення виробів із форми, а також зовнішній вигляд цукерок.
        • Перед видаленням готових виробів перевірте, чи достатньо охолодженої форми із заготовками. Це важливо для кращого вилучення цукерок із форми.
        Рекомендації щодо догляду за формою:
        • Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка.
        • Для миття не можна використовувати гарячу воду з температурою понад 50 С.
        • Форма підходить для миття в посудомийній машині, але попередньо необхідно виставити допустиму температуру води.
        • Не використовуйте абразивні та миючі засоби, пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і легше витягатимуться з форми).
        •  Ополіскування під струменем теплої води є оптимальним для впорядкування.
        •  Після миття форму необхідно ретельно просушити та відполірувати.
        • Для полірування необхідно використовувати матеріали, які не містять ворсу. Це необхідно для того, щоб його частинки не зіпсували вигляд майбутніх шоколадних виробів.

        Теги: Полікарбонатна форма, шоколад, Квадратики, Baker

        Характеристики
        Країна виробник Китай
        Матеріал Полікарбонат

        Немає відгуків про цей товар.

        Написати відгук
        Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
        Перевірка

        Підписка на новини:

        Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.