Полікарбонатна форма для шоколаду Квадратики (Baker)
![]() |
Доставка Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн. Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн. |
![]() |
Ми цінуємо ваш час Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів |
- Характеристики
- Країна виробникКитай
- МатеріалПолікарбонат
- кількість осередків на планшеті: 18 шт.
- розмір форми: 198x118x22 мм
- Розмір осередку:
- довжина/ширина-низ 25мм, верх 22мм
- висота 12 мм
- Перед тим, як заповнювати форму шоколадом, нагрійте її до температури шоколадної маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
- Не допускається використання вологої форми, оскільки волога може впливати на вилучення виробів із форми, а також зовнішній вигляд цукерок.
- Перед видаленням готових виробів перевірте, чи достатньо охолодженої форми із заготовками. Це важливо для кращого вилучення цукерок із форми.
- Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка.
- Для миття не можна використовувати гарячу воду з температурою понад 50 С.
- Форма підходить для миття в посудомийній машині, але попередньо необхідно виставити допустиму температуру води.
- Не використовуйте абразивні та миючі засоби, пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і легше витягатимуться з форми).
- Ополіскування під струменем теплої води є оптимальним для впорядкування.
- Після миття форму необхідно ретельно просушити та відполірувати.
- Для полірування необхідно використовувати матеріали, які не містять ворсу. Це необхідно для того, щоб його частинки не зіпсували вигляд майбутніх шоколадних виробів.
Ви переглядали
Теги: Полікарбонатна форма, шоколад, Квадратики, Baker
Характеристики | |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Полікарбонат |