Полікарбонатна форма для шоколаду Медові стільники (Baker)

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  58913
  • Артикул 58913

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникКитай
  • МатеріалПолікарбонат
Опис
Полікарбонатна форма для шоколаду.
  • Розмір планшета: 275 х 175 х 25 мм
  • Кількість осередків на планшеті: 3 шт
  • Розмір комірки: довжина 155 мм, ширина 78 мм, висота 10 мм
Форма з якісного, високоміцного полікарбонату дозволяє отримати цукерки ідеальної форми та досконалим зовнішнім виглядом. Однією з переваг полікарбонатних форм є висока деталізація, тому цукерки виходять зі складним, тонко промальованим малюнком, мають виключно гладку, глянсову поверхню. Полікарбонатні форми витримують температурний діапазон від -5 до +65 градусів. Рекомендації щодо застосування:
  • Перед тим, як заповнювати форму шоколадом, нагрійте її до температури шоколадної маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
  • Не допускається використання вологої форми, оскільки волога може впливати на вилучення виробів із форми, а також зовнішній вигляд цукерок.
  • Перед видаленням готових виробів перевірте, чи достатньо охолодженої форми із заготовками. Це важливо для кращого вилучення цукерок із форми.
Рекомендації щодо догляду за формою:
  • Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка.
  • Для миття не можна використовувати гарячу воду з температурою понад 50 С.
  • Форма підходить для миття в посудомийній машині, але попередньо необхідно виставити допустиму температуру води.
  • Не використовуйте абразивні та миючі засоби, пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і легше витягатимуться з форми).
  •  Ополіскування під струменем теплої води є оптимальним для впорядкування.
  •  Після миття форму необхідно ретельно просушити та відполірувати.
  • Для полірування необхідно використовувати матеріали, які не містять ворсу. Це необхідно для того, щоб його частинки не зіпсували вигляд майбутніх шоколадних виробів.

Ви переглядали


Для вікової шкіри, для шкіри, що втратила пружність та еластичність. Д..


Країна виробник - Болгарія

Кошик плетений "Коляска"Розміри кошика:Довжина: 15 смШирина: 7 смВисот..

Теги: Полікарбонатна форма, шоколадна форма, форма для шоколаду, Медові стільники (Baker)

Характеристики
Країна виробник Китай
Матеріал Полікарбонат

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.