Шоколад молочний темперований в калетах -100г

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  59610
  • Артикул 59610

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 3000 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення від 200-3000 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникБельгія
  • Фасування100г
Опис
Шоколад  Шоколад - готовий до вживання продукт, з чудовим смаком та ароматом.
  • молочний
  • в калетах
  • темперований
Темперований шоколад має вищу температуру плавлення, близько 33С, тому він не тане в руках, а тільки під час прийому в їжу, він швидко застигає, у виробів з'являється глянсовий блиск. На поверхні шоколаду не утворюється цукрового або жирового нальоту. Процес темперування - це правильна зміна температури шоколадної маси (підняття до 40-50С, зниження до 25-27, ¦підняття до 29-32С - залежить від виду шоколаду), в результаті якого відбувається кристалізація масла какао в шоколадній масі і продукт набуває стабільної форми, стає твердим, тендітним та блискучим, легко дістається з форми. Його можна використовувати для приготування цукерок, кремів, морозива, при відливанні шоколадних фігурок, глазурування та декорування десертів.
Під час роботи з темперованим шоколадом дотримуйтесь правил:
  • У шоколад не можна допускати попадання вологи.
  • Форми, в які заливається шоколад, не повинні бути холодні, близько +20°C.
  • Ідеальна температура повітря в кімнаті від +18 до +20°C, відсутні протяги.
  • Не потрібно відразу ставити цукерки у холодильник, дайте їм 5-10 хв. постояти в кімнаті (бо не можна допускати перепаду температури шоколаду більше 10°С).
  • Температура начинки повинна бути дуже близькою до температури шоколаду, не повинна бути гарячою або занадто холодною.
Енергетична цінність 100 г. 530 ккал. Харчова (поживна) цінність: білки 9,2г, жири 44,6г, вуглеводи 46,8г. Зберігати при температурі від 13°С до 23°С.    

Ви переглядали


Флакон парфумерний скляний Слім з трояндою для наливної парфумері..


Розмір - 4мл
Пластикова форма М'яч
TOP

Пластикова форма М'яч

37.00грн


Пластикова форма М'яч Пластикові форми рекомендують використовувати в..


Вага готового мила (+/- 5г) - 92 г

Олія конопляна холодного віджиму. Натуральний продукт, який отримує..


Країна виробник - Україна

Силіконовий Молд-міні Медицина Розміри фігурок на молді від найменшої..


Матеріал - Високоякісний силікон

Силіконова форма люкс Кролик із курчатами Вага мила: 120г. Вага ..


Матеріал - Високоякісний силікон

Кокамідопропілбетаїн – амфотерний ПАР (поверхнево активна речовина). І..


Країна виробник - Чехія

Для виготовлення бомбочок та солі для ванни, засобів для догляду за т..


Країна виробник - Китай

Флакон парфумерний скляний Данте для наливної парфумерії, тоніків, гід..


Матеріал - Алюміній, Скло

Діоксид титану є мінеральною речовиною, яка на вигляд і запах нагадує ..


Країна виробник - Чехія

100% натуральна ефірна олія.Для шкіри. Для волосся. Для лікування гриб..


Країна виробник - Франція

Вощина натуральна бджолина Салатова 410х260мм  Розмір листа в..


Колір - салатова

Форма пластикова для бомб з поглибленням Чаша Діаметр 60мм. Напівсфера..


Матеріал - Високоякісний пластик

Для чутливої ​​та схильної до подразнення шкіри, для сухої та зневодне..


Країна виробник - Болгарія

Поталь Дуже тонкі листи, що імітують срібло, які використовуються для..


Вид - Срібло

Теги: Шоколад, молочний, крафтовий, 38%, темперований, 100г

Характеристики
Країна виробник Бельгія
Фасування 100г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.