Шоколад молочний темперований в калетах -100г
![]() |
Доставка Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн. Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн. |
![]() |
Ми цінуємо ваш час Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів |
- Характеристики
- Країна виробникБельгія
- Фасування100г
- молочний
- в калетах
- темперований
- У шоколад не можна допускати попадання вологи.
- Форми, в які заливається шоколад, не повинні бути холодні, близько +20°C.
- Ідеальна температура повітря в кімнаті від +18 до +20°C, відсутні протяги.
- Не потрібно відразу ставити цукерки у холодильник, дайте їм 5-10 хв. постояти в кімнаті (бо не можна допускати перепаду температури шоколаду більше 10°С).
- Температура начинки повинна бути дуже близькою до температури шоколаду, не повинна бути гарячою або занадто холодною.
Ви переглядали
Характеристики | |
Країна виробник | Бельгія |
Фасування | 100г |