Олія кунжутна холодного віджиму - 100 г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  7274
  • Артикул 7274-7275

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникУкраїна
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Склад100% кунжутна олія нерафінована
  • Умови зберіганняУ захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
  • Фасування100 г
Опис
Олія кунжутна холодного віджиму Олія кунжуту (нерафінована) - це масло сезамового насіння, яке отримують методом пресування. Нерафінована олія не проходила термічної обробки, завдяки чому зберегла максимум корисних властивостей. Кунжутна олія в даний час знаходить широке застосування в народній медицині та домашньої косметології, використовується у фармацевтичному та хлібопекарському виробництві, кондитерській та парфумерній промисловості. Олія може мати світлий золотистий або темний відтінок, залежно від насіння з якого його отримували. Має характерний горіховий запах. Олію кунжуту використовують:
  1. У кремоваренні
  2. У косметиці для догляду за шкірою обличчя
  3. У очищувальних тоніках та лосьйонах для демакіяжу
  4. У лосьйонах та сироватках для тіла
  5. У сонцезахисній косметиці
  6. В антивіковій косметиці
  7. Як масажне масло
  8. У косметиці для волосся (кондиціонерах, масках)
  9. У засобах для лікування та зміцнення нігтьової пластини
  10. У оліях для росту вій та брів
У складі кунжутної олії практично в рівних частках присутні корисні жирні кислоти - поліненасичена лінолева (Омега-6) (40-46%) і мононенасичена олеїнова (Омега-9) (38-42%) (вміст линолен олії незначно – 0,2%). Інтерес представляє речовину сезамол. Саме завдяки йому сезамова олія на Сході була визнана джерелом молодості та довголіття. Також є у ньому відомий природний захист від раку - такі речовини, як лігнани. Застосування кунжуту в косметології. Олія глибоко живить, зволожує та пом'якшує шкіру, покращуючи в ній кровообіг та кисневий обмін. Крім того, чудово очищає шкірний покрив від забруднень та відмерлих клітин, стимулюючи процеси виведення продуктів клітинного обміну. Маски з олією кунжуту здатні виводити токсичні речовини з клітин шкіри, роблячи її набагато здоровішими і попереджаючи старіння. При систематичному застосуванні воно стимулює процеси природного синтезу колагену, рівень якого є показником еластичності, пружності та молодості шкіри. Важливо, що застосовувати його можна за будь-якого типу шкіри. Сезамова олія здатна відновлювати та зберігати в нормі водно-ліпідний баланс шкіри, а також надавати відновлюючу дію на захисні функції шкіри. У домашньому догляді його застосовують як основу при виготовленні косметичних засобів (лосьйонів, бальзамів, кремів, масок тощо) для шкіри та волосся. Дуже часто кунжутну олію часто додають у сонцезахисну косметику, використовують в ароматерапії (поєднують з ефірними маслами герані, мирри, лимона, бергамоту тощо), як розслаблюючу масажну олію. Його застосовують як засіб для очищення шкіри та демакіяжу (у тому числі очей), звуження пір, а також у догляді за чутливою шкірою дітей. У нерозбавленому вигляді кунжутна олія може замінити ваш нічний крем. Крім цього, його можна додавати в різні готові косметичні засоби, з'єднувати з іншими маслами, збагачувати ефірними. Також його можна наносити на тонку і чутливу область повік як живильний і зволожуючий засіб. Олія сприятливо впливає на нігті та кутикулу, пом'якшує та живить їх. Нанесення олії на кутикулу або ванни з ним, втирання його в поверхню нігтьової пластини стимулює процеси росту нігтів, служить профілактикою розшаровування і ламкості. Нерідко його призначають як доповнення до лікування нігтьового грибка, оскільки воно має сильну антигрибкову дію. Його рекомендують, як ефективний засіб омолодження шкіри, профілактики раннього старіння, її захисту від негативних сонячних променів, а також швидкого загоєння опіків, подряпин, подразнення, почервоніння, лущення та запалення шкіри. Слід зазначити, що в олії з кунжутного насіння досить багато цинку (що призводить до норми секреції сальних залоз), а за рахунок протизапальних та бактерицидних властивостей воно дає високий результат у лікуванні вугрової хвороби та прищів. Маски для волосся із сезамовим маслом відновлюють волосся, згладжує його. Рекомендується для ламкого, сухого волосся. Маски з цим натуральним компонентом повернуть волоссю м'якість, життєву енергію, блиск, зміцнять його та відновлять пошкодження. Воно ефективно використовується в лікування себореї.
Характеристики
Країна виробник Україна
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Склад 100% кунжутна олія нерафінована
Умови зберігання У захищеному від світла місці за нормальної температури від +5 до +25 З, а після відкриття - у холодильнику.
Фасування 100 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.