Олія Жожоба рафінована - 30 г

NEW
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  73657940
  • Артикул 25-0425

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 3000 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення від 200-3000 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникІзраїль
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Склад100% олія жожоба рафінована
  • Умови зберіганняУ сухому прохолодному приміщенні, в герметично закритій тарі, без потрапляння сонячних променів
  • Фасування30 г
Опис

Для всіх типів шкіри.

Олія жожоба (рідкий віск) — це універсальний рослинний компонент, який глибоко зволожує шкіру та волосся, не обтяжуючи їх. Вона зміцнює захисний бар'єр, регулює виділення себуму та завдяки високій стійкості до окислення часто додається в косметичні засоби.

Рафінована олія жожоба проходить додаткову механічну та хімічну обробку, що робить її гіпоалергенною, безбарвною та позбавляє природного запаху при цьому зберігаючи жирно-кислотний склад. На відміну від нерафінованої, вона ідеально підходить для створення косметики ручної роботи, оскільки не перебиває аромат готового продукту і довше зберігається. Має надзвичайно високу стійкість до окислення і не прогоркає з часом.

Добувають з насіння (горіхів) вічнозеленої рослини, яку ще називають Сімондс китайської, хохоби і китайським буксус. Це унікальне масло, за властивостями аналогічне спермацету, не має собі рівних за хімічним складом в рослинному світі.

Відрізняється високим вмістом вітаміну Е, утворює при нанесенні тонку напівпроникну плівку, яка пом'якшує шкіру та захищає волосся і допомагає утримувати вологу.

Характеристики :

INCI : Simmondsia chinensis (Jojoba) oil

Зовнішній вигляд : прозора рідина, від майже безбарвного до блідо-жовтого кольору. Мутніє та твердне при 10-12°С

Запах : без запаху

Склад жирних кислот : пальмітинова (1,32%), пальмітолеїнова (0,39%), олеїнова (11,21%), ейкозенова (71,70%), ерукова (13,56%)

Рекомендоване дозування : від 1-5% до інших рослинних масел для збагачення косметичних засобів (10-15% олії жожоба в креми, лосьйони і 5-10% - в шампуні і бальзами), а також в якості основи для розчинення ефірних масел для масажу , масок, аплікацій, змазувань. Використовується як самостійний засіб для зволоження шкіри обличчя, тіла та кінчиків волосся.

Власитивості :

Глибоке зволоження: Ефективно утримує вологу в клітинах, усуваючи сухість і лущення.

Некомедогенність: Не забиває пори, тому ідеально підходить для догляду за жирною, проблемною та комбінованою шкірою. Нормалізує роботу сальних залоз.

Загоєння та протизапальний ефект: Швидко заспокоює подразнення, допомагає у боротьбі з прищами та сприяє регенерації.

Антивіковий догляд: Завдяки високій концентрації амінокислот (протеїнів, подібних до колагену) підвищує пружність та еластичність шкіри.

Догляд за волоссям: Робить пасма м'якими та слухняними, не обтяжуючи їх, захищає від ламкості.

Показання :

- при втомленій і  в'ялій шкірі: оживляє її і розгладжує зморшки
- використовується для догляду за проблемними ділянками тіла, які мають схильність до зниження пружності
- регулює процес появи вугрів аж до повного їх знищення
- надає шкірі рівний і красивий колір
- для чутливої ​​і схильної до подразнення шкіри
- оптимізує процеси засвоєння вітаміну
D і продукування шкірою меланіну під впливом сонця
- при екземі, псоріазі, нейродерміті, сухому дерматиті, почервоніннях і запаленнях шкіри при дерматитах
- для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо фарбованого, сухого і ламкого

- ідеально для догляду за шкірою немовлят
- для догляду за губами, особливо сухими, обвітреними, потрісканими
- для догляду за шкірою після гоління, прийняття сонячних ванн і водних процедур
- для пом'якшення ущільнених ділянок шкіри на долонях, ліктях, підошва ніг
- келоїдні рубці
- профілактика і усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміні маси тіла
- целюліт
- ефективно при запаленні суглобів

Перед використанням зробити тест на алергічні реакції.

Теги: Олія Жожоба рафінована

Характеристики
Країна виробник Ізраїль
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Склад 100% олія жожоба рафінована
Умови зберігання У сухому прохолодному приміщенні, в герметично закритій тарі, без потрапляння сонячних променів
Фасування 30 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.