Консервант Cosgard Косгард – 30 г

  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  7775
  • Артикул 7775-7779

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 1800 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникІспанія
  • ПротипоказанняНе рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
  • Умови зберіганняУ сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
  • Фасування30 г
Опис

Консервант Cosgard – це речовина, яка запобігає розвитку бактерій та мікробів у косметиці та зберігає свіжість та «чистоту» косметичних засобів.

INCI: Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, aqua (Water).

  • Косметика, завірений Ecocert БІО косметики
  • Зовнішній вигляд: текуча рідина.
  • Колір: від безбарвного до жовтого.
  • Запах: слабкий, характерний.
  • Щільність: 1.03-1.08.

    Дозування: від  0,7 до 1,1%.

  • Розчинність: повністю і легко розчинний у спирті, гліколях та інших розчинниках, частково розчинний у воді (тобто ви зможете розчинити консервант у великій кількості води, але можливо часткова нерозчинність у невеликій кількості води).
Функція: антибактеріальний та протигрибковий спектр, що забезпечує збереження косметичних складів, що містять водну фазу (вода, гідролат). Технологія введення: Додати до готового холодного (при температурі нижче 40 градусів) продукту і добре перемішати. Обмеження рН: Широкий діапазон ph від 2 до 7. Для хорошої ефективності рН має бути нижчим за 7 одиниць. Вплив на PH: трохи підкислений. Властивості: антибактеріальний та протигрибковий спектр, що запобігає розвитку бактерій, дріжджів, плісняви, у косметиці, що містять воду. Мінімальний термін зберігання готового продукту з використанням консерванту Cosgard при кімнатній температурі 2-3 міс. Зберігати від вологи та світла при кімнатній температурі. Консервант Cosgard один із небагатьох консервантів, який успішно пройшов тестування та отримав сертифікат Ecocert. Завдяки цьому його часто використовують в органічній косметиці та у засобах Hand-made. Добре поєднується з будь-якими емульгаторами. Застосування:
  • у будь-яких засобах, що містять водну фазу;
  • домашня косметика;
  • креми, молочко для обличчя та тіла;
  • шампуні, бальзами, маски для волосся;
  • гелі для душу;
  • водні гелі, тоніки та лосьйони для обличчя та тіла.
Рекомендоване дозування препарату становить 0,6%, але залежно від рецептури може змінюватись від 0,2 до 1% від загального обсягу засобу. Тобто при рекомендованому дозуванні обсяг засобу складе:
  • 6 крапель на 30 грам кінцевого продукту;
  • 10 крапель на 50 грам;
  • 19 крапель на 100 грам.
Для розрахунку можна взяти за основу, що в 1 г Cosgard 33 краплі. Консервант вводиться в кінці приготування разом з активами при температурі не вище 40˚С при постійному помішуванні. Він трохи може впливати на pH готового продукту. Косметичний засіб із цим консервантом рекомендується зберігати у темних прохолодних приміщеннях, а термін зберігання становить 1-3 місяці при дозуванні 0,6%. Сам консервант Cosgard зберігають лише у скляній тарі у захищеному від світла місці.

Характеристики
Країна виробник Іспанія
Протипоказання Не рекомендується використовувати людям із індивідуальною чутливістю до компоненту.
Умови зберігання У сухому прохолодному приміщенні, герметично закритій тарі, берегти від світла.
Фасування 30 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Фасування


Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.