Полікарбонатна форма для шоколаду Сфера із гранями

TOP
  • Доступність:  На складі
  • Код товара:  007871
  • Артикул 007871

   


Доставка

Безкоштовна доставка у ваше відділення на всі замовлення вище 2500 грн.

Оплата при отриманні доступна на замовлення вище 200 грн.

Ми цінуємо ваш час

Для цього всі замовлення відправляємо протягом 2-х робочих днів

Характеристики
  • Характеристики
  • Країна виробникКитай
  • МатеріалПолікарбонат
Опис
Полікарбонатна форма для шоколаду Сфера із гранями
  • кількість комірок на планшеті: 21 шт.
  • розмір форми: 275 x 135 x 24 мм
Розмір осередку:
  • діаметр 30мм
Форма з якісного, високоміцного полікарбонату дозволяє отримати цукерки ідеальної форми та досконалим зовнішнім виглядом. Однією з переваг полікарбонатних форм є висока деталізація, тому цукерки виходять зі складним, тонко промальованим малюнком, мають виключно гладку, глянсову поверхню. Полікарбонатні форми витримують температурний діапазон від -5 до +65 градусів. Рекомендації щодо застосування:
  • Перед тим, як заповнювати форму шоколадом, нагрійте її до температури шоколадної маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія).
  • Не допускається використання вологої форми, оскільки волога може впливати на вилучення виробів із форми, а також зовнішній вигляд цукерок.
  • Перед видаленням готових виробів перевірте, чи достатньо охолодженої форми із заготовками. Це важливо для кращого вилучення цукерок із форми.
Рекомендації щодо догляду за формою:
  • Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка.
  • Для миття не можна використовувати гарячу воду з температурою понад 50 С.
  • Форма підходить для миття в посудомийній машині, але попередньо необхідно виставити допустиму температуру води.
  • Не використовуйте абразивні та миючі засоби, пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і легше витягатимуться з форми).
  •  Ополіскування під струменем теплої води є оптимальним для впорядкування.
  •  Після миття форму необхідно ретельно просушити та відполірувати.
  • Для полірування необхідно використовувати матеріали, які не містять ворсу. Це необхідно для того, щоб його частинки не зіпсували вигляд майбутніх шоколадних виробів.

Ви переглядали


Гелеутворювач, створює стабільні емульсії з шовковистою, приємною текс..


Країна виробник - Швейцарія

Папір пакувальний Подарунки Розмір листа 70см * 100смОдносторонні..


Фасування - 1 лист

Полікарбонатна форма для шоколаду Напівсфера кількість комірок на ..


Країна виробник - Китай

Подарунковий сертифікат 500 грн Яскравий та красивий подарунковий сер..


Основа для мила Crystal SLS Free (прозора) Англія Прозора основа для м..


Країна виробник - Англія
Силіконовий молд-міні Ангел
-44%
TOP

Силіконовий молд-міні Ангел

64.00грн 115.00грн


Силіконовий молд-міні Ангел Силіконовий молд – це форма для створен..


Матеріал - Високоякісний харчовий силікон

Віддушка Шовкова пудраДуже ніжний, пудровий аромат із вишуканим квітко..


Країна виробник - Німеччина

Для сухої, млявої, вікової шкіри. Для волосся.! Зручне фасування з піп..


Країна виробник - Великобританія

Віддушка Конвалія і Півонія Дуже свіжий, весняний аромат конвалії від..


Країна виробник - Франція

Мішок кондитерський одноразовий маленький - висота 25см * ширина 1..


Розмір - Маленький

Пластикова форма 8 Березня/Нарциси По Діагоналі Пластикова форма 8 ..


Вага готового мила (+/- 5г) - 90

Полікватерніум 7 (Polyquaternium-7, Spakalyte c2011) INCI: Conditio..


Країна виробник - Італія

Силіконова форма планшет Зайчик  Орієнтовні розміри:Розмір ф..


Кількість форм - 1 форма

Склянка мірна скляна низька 400мл Термостійкий. З нанесеною градуйо..

Теги: полікарбонатна форма, шадна форма, сфера, грані, шоколад

Характеристики
Країна виробник Китай
Матеріал Полікарбонат

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
Перевірка

Підписка на новини:

Нажавши кнопку "Підписатися", я даю згоду на обробку персональних даних.